Produkter for ramen nær meg (2)

Nestlé Nesquik

Nestlé Nesquik

Nestlé Nesquik
Lage profesjonell pisket krem

Lage profesjonell pisket krem

Overrask besøkende med de mest deilige dessertene! Finn ut hemmelighetene til profesjonelle på kjøkkenet i denne bloggen. Hvordan lager man egentlig den myke, piskede kremen og marengsen? Hemmeligheten ligger i lystgass. Lystgass bestemmer mye for smaken, teksturen og holdbarheten til kremen. Ved å kombinere lystgass med en pisket krem-sifon, kan du lage deilig, kremet pisket krem på bare noen få minutter. VI HAR LISTET OPP TRINNENE UNDER FOR DEG: Fjern hodet fra din piskede krem-sifon, hell i nøyaktig mengde krem som passer til størrelsen, sammen med søtningsmiddel eller melis etter smak, og fest hodet igjen. Finn N2O patronholderen og skru den av. Sett slangen fra lystgass-kremen i patronholderen og skru av trykkregulatoren for å slippe ut lystgass. Fyll den piskede krem-sifonen. Og stram patronholderen igjen.